Французите за подхранката – част 8
Подхранката не бива да се овлажнява някак си, просто да се отбие номера Необходимо е да имате подходящ инвентар за...
Подхранката не бива да се овлажнява някак си, просто да се отбие номера Необходимо е да имате подходящ инвентар за...
Овлажняването на подхранката става обикновено с вода Дали тя е топла, студена или със стайна температура, няма значение. Овлажняващото вещество...
Ключът за резултатния улов на риба е правилният подбор на смеси в зависимост от водоема, дълбочината и вида риба, който...
Риболовът в стояща вода също има своите тънкости. На мен винаги ми е харесвало да ловя в езера заради тишината...
Влажна глина Dump Leam Най-широко разпространената глина, която притежава куп важни свойства: приятен кафеникав цвят, ситнозърнеста структура, умерена, но достатъчна...
Захранката има две цели: Постепенно да привлича рибите и да ги задържа възможно най-дълго на определено място в състояние на...
Както много други животни, рибите са способни да адаптират своята украска към условията на околната среда. Поради тази причина цветът...
По принцип подхранка с едри частици се използва за риболов на дъното, а подхранка със ситни частици - за риболов...
В този раздел френският експерт по разработването на подхранки Филип Семпески обяснява технологията за приготвяне на собствена подхранка Повечето магазини...
Механичните и хранителните свойства на даден продукт се изменят според това дали се използва суров или е минал през топлинна...
В този раздел френският експерт по разработването на подхранки Филип Семпески обяснява технологията за приготвяне на собствена подхранка. Повечето магазини...