Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Бракониери със 7 чувала мрежи заловени от ЦРОО -

Бракониери със 7 чувала мрежи заловени от ЦРОО


Поредна страхотна акция на ЦРОО и Иара Ст.Загора. След наблюдение с термокамерата , бяха заловени две лица, извършващи незаконен риболов с хрилни мрежи на яз.Жребчево.

Бракониерите са заловени в местност „Лавандулата“.

На снимките може да видите количеството мрежи, с което действат нарушителите-7 чувала. Съставени са актове по ЗРА и са иззети мрежите и надуваема гумена лодка. Получено е и съдействие от органите на МВР.
Отново унищожени мрежи от ЦРОО Тича. На 12.05.2019г., при нощна проверка, от язовира са извадени и нарязани два броя хрилни мрежи. Интересното там е, че бракониер е потърсил доброволците и сам е предал мрежата си : Според нас е постъпил правилно, тъй като групата ни там е много голяма и извършва денонощни проверки, казаха от ЦРОО. Има заявка и от втори бракониер, който също е изявил желание сам да предаде мрежите си!
На 11.05.2019г., ЦРОО организира почистване на яз.Пчелина.В добрата инициатива се включиха над 50 човека. Събрани бяха 217 големи чувала с боклук.
Проверките на ЦРОО продължават на всички язовири и реки, които организацията охранява.Молим всички риболовци да сигнализират при наличие на бракониери! Нека заедно опазим рибното богатство!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.