Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
БФРС посреща делегати от Сенегал - ще ги учим на риболов -

БФРС посреща делегати от Сенегал – ще ги учим на риболов

Алън Скотърн - Айнщайн в риболова

Алън Скотърн - Айнщайн в риболова

Сенегалците ловят марлини и туни, а сега ще ги учим да ловят бабушки.
Сенегалците ловят марлини и туни, а сега ще ги учим да ловят бабушки.

Председателят на БФРС Георги Михайлов ще посрещне делегация риболовци от Сенегал, научи „На плувка и дъно“ от свои източници. Африканците изпратили писма до няколко държави, че искали да обменят опит с нация, напреднала в риболона. Странно от позицията на какви е от отговорила БФРС. Вероятно някои от ръководството са забравили за катастрофалното ни представяне на последното Световно първенство, където българския национален отбор се класира на последно място.

Сенегалците се надяват да усвоят тънкостите в риболова, нещо на което е очевидно, че българите не могат да ги научат. Тази визита има няколко интересни момента. От преписката между двете федерации не е ясно нищо. Кой ще поеме разходите за това мероприятие, и ако е БФРС струва ли си за нас това упражнение.

Другата тънка подробност е, че нито един човек от Управителния съвет, начело с председателят Георги Михайлов не говори никакви чужди езици. Говори се че председателят активно учи сенегалски! Защо обаче не са писали на някоя тапреднала нация в риболова не е ясно. Официалната цел на визитата е обмяна на опит. Какъв опит ще добием ние също не е ясно.

Така или иначе преговорите са финализирани и очакваме сенегалците да пристигнат. Как ще протече срещата ще бъдете информирани по-късно.

 

 

 

 

4 thoughts on “БФРС посреща делегати от Сенегал – ще ги учим на риболов

  1. Не може да се изказват хора, който нямат нищо общо с федерацията нито с риболовния спорт и отдавна имат отчаяни опити да напомнят за себе си. Ще идва делегация, но не от Сенегал и не да ги учат а да тренират. Нищо не остава не наказано и истината излиза винаги наяве. Всеки знае, че който не може да лови риба пише статии с информация от неговото въображение. Помията , която се излива тук е в сферата на научната фантастика, но това за никого не е чудно. Все пак е писано от човек, който не е вътре в нещата и изпитва злоба поради безсилие да промени този факт.
    За едно съм сигурен, че теб никой не те възприема на сериозно.
    Този коментар е написан за да не се залъгват хората, които може случайно да попаднат тук.

  2. Точно ти някак си не ти отива да ми обясняваш кой съм и какво съм. Нито опит имаш, нито да ловиш риба умееш. А информацията е от човек, който е бил на Управителния съвет, така че не ми говори глупости.

  3. аве гъз осран ти ако се видиш как стойш на платформата ще си намразиш въдицата ти стой като подарена палячо това че нямам опит не значи че не мога да изказвам мнение колкото до човека който е присъствал на управителния съвет е същият интригант като тев ти брат нямяш нищо общо с риболова не си фактор СВИКВАЙ С МИСЪЛТА

  4. Научи се да пишеш грамотно първо. После да ловиш риба. И едва след това влез и напиши нещо смислено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.