Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
ПРЕЦЕДЕНТ BMW става спонсор на Грант Албът -

ПРЕЦЕДЕНТ BMW става спонсор на Грант Албът

UntitledСпоред сделката, която е първата по рода си в света на спортния риболов, Грант ще получава подкрепа от голямата автомобилна фирма . Всичко се върти около това BMW и нейнбите поделения да навлязат в спорта, а започва благодарение на един случаен разговор.

Грант казва: “Аз съм лоялен клиент на клона на BMW в Ковънтри и последния път, когато бях там,  хей така просто попитах за спонсорство търговския им представител. Това беше генералният директор по продажбите Sharon Rickers (Шерън Рикърс), която завъртя колелата и бе подписан договор за спонсорството ми.”

Шарън добавя: “Много сме развълнувани от това да подкрепяме Грант не само защото той е доста известна личност в света на спортния риболов, но и защото е много уважаван и лоялен клиент на Sytner Coventry.”

Според сделката Грант ще може да представя марката на гиганта пред спортния риболов, като при това все още се провеждат разговори за спонсорирането на големи спортни събития. Английският шампионат през 2013 г. (2013 UK Championships) е един от примерите, при който състезателите ще могат да опитат някои от най-популярните модели автомобили на BMW.

Киара Филипс (Ciara Phillips), на снимката застанала до Грант, маркетинг мениджър на BMW Sytner’s West Midlands, добавя: “Много сме горди от това, че фирмата ще спонсорира Грант Grant. Аз не съм риболовец, но както аз, така и Sytner group като цяло, изпитваме голям респект към неговите постижения.

“Това не е нещо, което сме опитвали преди, но това е страхотна възможност и ние ще посветим време, за да бъдем редом с Грант Grant.

“Наред с останалите аспекти, неговата роля е да поддържа приятелски кръг на симпатия ( в маркетинга е по-скоро чувство на принадлежност към марката, но с по-меки думи) между Sytner и риболова, при което Грант ще взема участие в нашите вътрешни и външни промоции, включително Twitter, а ще присъства и на нашия уебсайт.

“Много от нашите клиенти са риболовци и сега, когато сме свързани с Грант, ще можем да предложим нещо уникално на тази специфична клиентела, което останалите не могат.”

Грант е вече една от най-големите звезди в спортния риболов и е финалист в състезания с големи парични награди – през последните 18 години той обира титлите от националното индивидуално първенство Parkdean, което е с награда от 25 хиляди лири (?25,000 Parkdean). Неговото постоянство в спорта, особено когато става дума за големи спортни събития, трудно може да бъде оспорено – резултатите свидетелстват за неговата себеотдаденост.

Изглежда всичко си дойде на мястото за търговеца на едро на Bait-Tech, Van den Eynde и Mainline,  тъй като мениджърът на английския отбор по риболов на фидер Томи Пикеринг (Tommy Pickering), обяви, че го е включил в състава на отбора за световното първенство за 2013 г., която ще се състояи в Южна Африка.

През март състезателят от Halesowen подписа сделка за спонсорство и с Matrix, където се прехвърли от Garbolino, след като лоялно им посвети цели девет години.
Грант казва: “Много съм горд, че получих повиквателна за отбора – да представлявам Англия, независимо на какво ниво е великолепно и съвсем честно ви казвам, че всичко, което съм спечелил, не може да се мери с това!

“Очаквам с нетърпение световното първенство на южноафриканския язовир Bloemhof ( по точно язовиена стена Bloemhof Dam ) – това наистина може да бъде мач, който се случва веднъж в живота. Онези, които не са вътре в нещата, може и да смятат, че английският отбор по риболов на фидер е второкласен, но какво значение има каква точно е дисциплината? Просто защото не е отбор за риболов на плувка не означава, че е по-малко престижен.  Аз съм изцяло фокусиран върху състезанието и съм се настроил за това да помогна на Англия да се завърне със златен медал в отборното класиране – нещо, което някак си се изплъзва на отбора.

“Що се отнася до Matrix, ще бъде страхотно да съм рамо до рамо с шампиона от 2012 Fish O Mania Уорън Мартин (Warren Martin) и шампиона от 2012 Mega Match This Les Thompson (Лес Томпсън)! Тъй като ние с Garbolino показахме безпрецедентна лоялност един към друг, за мен всичко опираше до това да направя следваща стъпка напред  и да се присъединя към иновативна, нова компания още в началните й стъпки.

“Аз оставам на борда заедно и с Bait-Tech, които изглежда се развиват с все по-голям замах. “Три сделки за спонсорство са достатъчни за който и да било, тъй като става дума за значителна възвръщаемост. Аз планирам да поддържам постоянството си в играта, докато развявам флага на фирмите, които представлявам.

“Длъжен съм да изразя своята благодарност към Сандра Скоторн (Sandra Scotthorne), собственик на фирмата за облекла Halkon Hunt, която ми помогна с дизайна на голям асортимент облекла за спорта, носещи логото на новия спонсор.”

И макар и да грабна доста от големите награди в спорта, има някаква необяснима черна серия от липса на късмет, която понякога го оставя без дъх от липса на вяра в себе си. Няма такъв друг спортен риболовец, който да е спечелил толкова много втори награди на големи спортни състезания. След като изпусна титлата от състезанието с награда от 50 хиляди лири Match This през 2011 г. (2011 ?50,000 Match This) поради една загубена риба буквално в последните секунди на мача, той спечели вторите места в две от тазгодишните квалификации на Fish O Mania и трето място в другата, така че засега не си е спечелил място за финала с награден фонд от 30 хиляди лири, който ще се проведе в Cudmore в средата на юли.

Независимо от черната серия, неговото постоянство е впечатляващо, а след като спечели купата на Match Fishing (вече Drennan Knockout) през 2008 г., финала ?25,000 Parkdean през 2009 г., титлата на шампионата на Великобритания през 2010 г. и помага на England Green да спечелят златото в отборното класиране на тазгодишното първенство International Feeder friendly, което ще се състои в Холандия, е ясно, че е също толкова добър и в това да побеждава! Със сигурност не бихме залагали срещу това, че тази година ще достигне финалите на Fish O Mania, Match This и Parkdean !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.