Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Подпалиха магазина на вносителя на Mivardi за България -

Подпалиха магазина на вносителя на Mivardi за България

шщНеизвестни извършители подпалиха риболовния магазин на вносителя на марката MIVARDI. Добромир Георгиев  „изгоря“ със стока за над 1000 лева, след като злосторници подпалиха магазина му в Хасково. Според пожарникарите обектът е запален умишлено, а случаят е предаден за разследване от полицията.

Свидетели пък твърдят, че около 2,20 часа видели мъж с качулка край магазина на ул. „Бяло море“. Минути след това обектът пламнал.

Опустошеният  търговският обект за риболовни принадлежности е  единият от двата магазина на Добромир Георгиев. Той твърди, че палежът не може да е заради пари, защото нито е длъжник някому, нито пък има да взема дългове.
Единствената връзка, която прави с подпалването, е фактът, че преди около месец именно той беше инициатор на подписка за махването на шефа на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) в Хасково д-р Милчо Милчев.

Недоволството на местните риболовци доведе в областния град началника на ИАРА Драгомир Господинов. След направената от него проверка бяха констатирани сериозни нарушения в работата на хасковското звено и шефа му д-р Милчев. Според запознати за времето, което е работил като шеф на ИАРА Господинов няма нито един акт срещу реален извършител. Всички са били срещу неизвестни нарушители. Пред заплахата от дисциплинарно уволнение той подаде молба за напускане, само 3 години преди пенсионирането си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.