Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Голям тиган за голяма риба готви Ути Бъчваров -

Голям тиган за голяма риба готви Ути Бъчваров

Старозагорци ще могат да се насладят на риба, приготвена в тиган с диаметър 2 метра

За целта Община Стара Загора търси най-голямата, уловена риба в старозагорско за Никулден. Събитието ще се състои на 6 декември, от 16:30 часа по повод големия християнски празник, на главната улица пред сградата на общината.

И тъй като това не е работа за всеки, да се справи с рибното предизвикателство специално за празника ще дойде известният като готвач, водещ и не на последно място риболовец – Ути Бъчваров. Кулинарните умения на Ути ще могат да опитат поне 1000 старозагорци, тъй като толкова порции риба се очаква да се приготвят за празника на рибарите и банкерите.

Най-големият тиган в България е направен от челото на локомотив, произведен през 1907 г. Уникалният тиган се държи на три крака и е изработен през лятото на 2012 г., за рождения ден на предаването Вкусно.

Освен риба, старозагорци ще могат да си кажат наздраве с хубаво червено вино, а за вкусната риба ще бъдат доставени свежи зеленчуци и подправки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.