Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Вече има парфюм с аромат на риба и суши -

Вече има парфюм с аромат на риба и суши

А ако ароматът на риба не ви е достатъчен или ви се струва изтъркан, може да ползвате такъв, който ухае на суши

Компанията, която е разработила въпросния парфюм има един съществен пропуск, който се надяваме скоро да бъде поправен. Все още на пазара няма аромат, който който да ухае на рибар. Комбинацията между треви, вода, риба, ванилия и галета е невероятна, поне според мен.

Така или иначе казват, че миризмите провокират спомени – само си представете колко спомени за успешни риболови ще нахлуят в съзнанието ви, ако имате под ръка един подобен парфюм. Но явно производителите са решили да насочат спомените ни в друга посока. Нюйоркската фирма Demeter пусна в обръщение парфюм, който ухае на суши и сурова риба, съобщава „Хъфингтън пост“.

Козметичната марка специализира в „аромати от ежедневието, превърнати в парфюми“.

Този ексцентричен за някои аромат може да бъде закупен засега само чрез интернет и струва 31 долара за опаковка от 4 унции (113 грама).

От Demeter уточняват, че не са наблегнали на суровата риба, а на ароматите на прясно сготвен ориз, водорасли, примесени с есенции от лимон и джинджифил.

Въпросната фирма има не малко интересни ухания в листата си, научаваме от „24 часа“. В Америка са хит марките Dirt (Кал), Crayons (Ученически моливи) и Laundromat (Обществена перална машина).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.