Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Васко Василев: Винаги съм мечтал за ресторант край морето -

Васко Василев: Винаги съм мечтал за ресторант край морето

Ако не бях станал цигулар, щях да съм рибар, споделя виртуозът

Знае се, че концертмайсторът на Лондонската опера обича риболова и използва всеки свободен ден, за да заметне въдицата. Но освен явната рибарска страст, Васко Василев имал и скрито желание, свързано пак с риболова. Той много искал да има ресторант за морски дарове.

Цигуларят сподели в интервю пред bTV, че дори и да не е бил станал музикант, нямало да умре от глад. „Щях да имам ресторант край морето, но нямаше да почивам, защото това също изисква много работа. В Приморско щях да пържа риба.“

Колкото и да е известен и популярен Васко Василев не е от онези звезди, които забравят откъде са тръгнали. Цигуларят е абсолютно естествен и земен човек.

„Това е така може би, защото от малък свиря пред публика, която се състои от известни хора. Освен това непрекъснато пътувам в страни, където съм никой. Това отрезвява. „, каза той.

И въпреки, че може да си позволи какви ли не изтънчени и интересни специалитети, виртуозът казва, че най-много от всичко обичал баница. Обикновена домашна баница със сирене, хубаво вино и добра компания. Чувствата са чувства и нищо човешко не му е чуждо.

„Понякога се опитвам да прикрия сълзите си, но друг път не успявам“, сподели още той.

Където и да е, каквито и ангажименти да има, Васко Василев се връща всяка пролет в България, за да организира невероятни концерти, за да се срещне с приятели и… за да хапне домашно приготвена баница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.