Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
БЛРС организира турнир по риболов на Гребната в Пловдив -

БЛРС организира турнир по риболов на Гребната в Пловдив

Този уикенд на Гребната база сили в риболова ще премерят мъже, жени и деца

Началото на септември ще бъде отбелязано по едим много интересен и хубав начин за любителите на риболова. Те ще могат да премерят сили в Национален индивидуален турнир по риболов за купата на Български ловно-рибарски съюз. Мероприятието ще се проведе на Гребния канал в Пловдив на 01.09.2012 год. и 02.09.2012 год. (събота и неделя). Въпреки големия интерес, за участие ще могат да се запишат едва около 200 човека, тъй като толкова е капацитета на Гребната база, която през последните години стана доста атрактивен обект за състезания, заради многото риба, която има в нея.

В този турнир мъже и жени ще премерят заедно сили. Децата ще се състезават отделно. Таксата за участие е в размер на 30 лева, за деца под 16 год. – 10 лева.

Ще се лови на плувка според правилата на БЛРС. Ограничения в големината и вида на въдиците няма, но щеките не трябва да надхвърлят 13 м. Рибите, които могат да се хванат в Канала са каракуда, шаран, амур, костур, кефал, уклей, толстолоб и морунаж.

Тренировката е в петък и не е задължителна. Състезателите ще бъдат разпределени в 4 сектора на северната страната на Гребния канал (откъм р. Марица). Освен традиционните парични награди, организаторите са подготвили купи и медали и за най-голяма риба, най-добре представилите се – жена и дете, най-атрактивен участник и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.