Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Тест на MAVER 401 COMPETITIN -

Тест на MAVER 401 COMPETITIN

Тест на MAVER 401 COMPETITIN

Тест на MAVER 401 COMPETITIN

На което и състезание да отидете, щом като участват топриболовци и се лови на щека, неизменно става дума за оборудването. Няма как да не се споменат основни неща като куфари и щеки и когато някой като Andy Kinder и други като него кажат, че са впечатлени, си струва да се провери за какво става въпрос. Да, знам че Andy Kinder е спонсориран от и работи за Maver , но той е честен и открит човек и няма да каже, че нещо е добро, ако наистина не е така – а и освен това едва ли ще се занимава с такива неща!

Тест на MAVER 401 COMPETITIN
Тест на MAVER 401 COMPETITIN

А сега сериозно, ние говорихме с Анди за 401 дълго преди да имам възможността да пробвам една от тях. Тогава той ми каза “ 401 е една от най-фините щеки, които някога съм използвал,“ „Още когато за първи път я хванах в ръка, знаех, че трябва да я имам, а след това който и да хванеше моята, също искаше да има една такава. Имах я само от няколко седмици, а вече имах отличен улов на „бяла риба” и шаран. Харесвах си 371, която имах преди това, но тази е къде по-добра.“
Изпитвам голямо уважение към Анди и знам, че за да направи такъв коментар за щека, значи наистина е добра. Сега след като вече имах шанса да опитам една, мога да потвърдя, че коментарите му са били точно на място.
Послушах съвета на Анди да резна връхчетата на секциите, така че отрязах 12 инча от пауър кита и сложих вътрешна втулка размер 3 на Maver и ластик Dual Core 12/20. На мачовия кит отрязах около 7 инча и сложих по-малка втулка за ластик No10.

Две тренировки по-късно и аз, като Анди, бях направо впечатлен от 401. Тя е лека, но твърда и много добре балансирана и дори на 16 метра е истинско удоволствие да се ловува с нея. Този ден не можах да хвана никакви чудовища с нея, но пък хванах 6lb шаран, който оказа доста съпротива преди да го кепчосам.

В щеката са използвани повечето от топ технологиите на Maver ., включително Magic Steps, Sun Core AFS finish, Fusion, Teflon Joints, Clean Caps и Nanolith, Предлага се в различна окомпелктовка по желание на клиента.
Освен това, тази е една от най-леките щеки, които някога съм използвал – само 593g на 11.5 метра и 840 грама на13 метра,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.