Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Тест на SHIMANO ANTARES BX -

Тест на SHIMANO ANTARES BX

Тест на SHIMANO ANTARES BX

Тест на SHIMANO ANTARES BX

Antares BX e eдна от първите универсални щеки на SHIMANO

Топсетите и са достатъчно здрави, за да се справят с всичко без да трябват специализираните power китове. Новата концепция за съвместимост гарантира, че топсетите са взамозаменяеми с другите модели на Шимано.

Тест на SHIMANO ANTARES BX
Тест на SHIMANO ANTARES BX
Освен с трите стандартни кита, Antares BX се предлага и с два от уникалните фирмени EiastiGate топ двойки (top twos), една от които е окомплектована с ластик No10 латекс за да видим как ще се държи. За тези, които не знаят, системата ElastiGate включва амортизатор, който излиза от отвор, намиращ се отстрани на секция No2 (топ двойките са еквивалентни на стандартните топ три) и е захванат на специална навивачка, която е прикрепена от външната страна на секцията. Трябва да призная, че бях скептичен по повод на това изобретение още когато чух за него и затова бях доста критичен и внимателно го изследвах, въпреки че накрая бях доста приятно изненадан от това колко добре работеше.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.