Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Ливия Хайду - най добрата сред жените -

Ливия Хайду – най добрата сред жените

Ливия Хайду - най добрата сред жените

Ливия Хайду - най добрата сред жените

Ливия, която лови риба от шестгодишна, е научила занаята от своя баща, Ференц Хайду, който е участвал в състезания на р. Дунав, близко до семейната къща. За първи път Ливия участва в риболовен турнир, когато е едва на 11 г. като общото тегло се сформирало от речен дребосък. Но скоро след това тя вече борави отлично с телескоп без водачи и започва да печели тричасови мачове с дребосък с общо тегло между 10 и 12 кг.

Ливия Хайду - най добрата сред жените
Ливия Хайду - най добрата сред жените

През 1995 г., когато е на 19, тя бе избрана за първи път да представлява своята страна и оттогава стана виртуалното постоянно присъствие в отбора като за десет години пропусна само два шампионата. Това е невероятен подвиг, като се има предвид, че всяка година, за да влезе в отбора тя трябваше да се състезава в квалификационни мачове срещу най-добрите жени-риболовци в нейната страна.
Спонсорирана от Milo, Rameau, Rive, Drennan и Perfect, Ливия работи като автор на статии и фотограф във френското риболовно списание Declic Peche, чийто собственик и редактор е нейният партньор Никола Беру.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.