Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Кой стана шампион на Европейското в Италия? -

Кой стана шампион на Европейското в Италия?

Кой стана шампион на Европейското в Италия?

Кой стана шампион на Европейското в Италия?

След брилянтното си представяне на световното клубно първенство в Босна, италианският отбор грабна шампионската титла и на Европейското, което се проведе в Италия.

Кой стана шампион на Европейското в Италия?
Кой стана шампион на Европейското в Италия?

Турнирът стартира при много високи температури, но това не можа да спре риболова…всъщност дори беше добре за всички. По време на официалните тренировки бяха регистрирани улови от 6-10 кг, като Англия се представи доста по-добре от всички останали отбори, включително Италия, с които веднъж жребият ги беше поставил един до друг и пак ги биха! Това отново ги направи големи конкуренти в очите на другите! Но все пак състезанието беше в двора на италианците, които нямаше да позволят за нищо на света да им развалят удоволствието да победят. Имено затова англичаните имаха едно на ум.

На брега вече се чуваха мнения, че това е едно от най-добрите риболовни места за състезание, нещо, което преди днешното двудневно състезание не можеше да се чуе често! Но, наистина, това беше място за големи улови, където техниката и скоростта щяха да се окажат решаващи. Нещата си застанаха на място, като за пореден път изпъкната три основни отбора … Италия, Англия и Франция … но кой от тях щеше да надделее? Как ще се представят някои от другите националности … Унгария, Полша и миналогодишният шампион Белгия? Това изглеждаше като конно състезание с Италия и Англия глава до глава и Франция с една глава по-назад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.