Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/ribolovec.bg/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров -

13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров

13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров

13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров

13 медии взеха участие в десетото подред състезание за журналисти, организирано от телевизия Центрум груп

Тази година турнирът се проведе на арендаторския водоем край Богров. Язовирът е зарибен с огромно количество шарани, които обаче по закона на Мърфи отказаха да кълват именно в деня на състезанието.

13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров
13 медии участваха в състезанието за журналисти на Богров

И така, около 8 ч. журналисти и сътрудници от различни медии започнаха да се събират край водоема. Краси Гогов от телевизия Центрум Груп, заедно с представителя на MAVER и CORMORAN за България Ивайло Христов посрещаха участниците. След записването стана ясно, че в състезанието ше вземат участие 38 души от различни вестници, списания и телевизии – в-к “Капитал”, Би Ти Ви, GTV, Центрум груп, сп. “Меню”, Хоби ТВ, в-к “Риболовец”, списание “На риба”, в-к “Твоят бизнез”, в-к” Рибар”, ТV 7, списание “На плувка и дъно” и в-к “Къде кълве”.

За първи път тази година организаторите на състезанието забраниха риболова на щека по изрично настояване на журналистите от Би Ти Ви, които заплашили, че ако има щеки, те нямало да участват и да отразят състезанието.
Както стана ясно в края на турнира, независимо че нямаше участници с щеки, това не помогна особено на телевизионерите от най-силната телевизионна медия. Според злите езици това се дължало основно на факта, че по неведоми причини не участваше чаровната телевизионна водеща Ани Салич.

Другото решение на организаторите бе да няма отборно класиране, а само индивидуално. И така, след тегленето на жребия започна настаняването на участниците по места. Поради малкия размер на водоема състезателите бяха разположени през 6-7 крачки, което създаде доста комични ситуации по време на риболовното състезание, което придоби по-скоро характер на шоу. През трите часа често се виждаха по 2-3, а понякога и 4 плувки групирани на едно място, което изнервяше участниците допълнително.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.